• (+40) 0744 843 976
 • (+40) 0766 837 907
 • ovidiucraciun72@yahoo.ro
 • NON-STOP!
 • 217

Cum sa eviti accidentele rutiere?

masina-accident-cal-61A evita accidentele rutiere inseamna in primul rand a fi un om disciplinat care stie regulile de sofat si le respecta intru totul. De asemenea, este necesara respectarea urmatorilor pasi:

 1. Nu conduce niciodata cand esti obosit, nedormit, bolnav, nervos. Ia cel putin o ora de pauza si odihneste-te, chiar daca esti pe graba! Viata are prioritate inaintea oricarui alt lucru ce iti cere sa te grabesti.
 2. Nu ai voie si trebuie sa respecti regula sa nu conduci sub influenta alcoolului, drogurilor si altor substante care iti influenteaza starea fizica si psihica. Ai nevoie sa fii in cea mai buna forma cand conduci, nu este o joaca.
 3. Inchide orice lucru care te distrage: telefonul mobil, radioul, sau convorbirile cu alti oameni din masina.
 4. Nu manca la volan si nu fuma atunci cand conduci.
 5. Pastreaza-ti privirea in miscare. Trebuie sa atentie distributiva la toate semnalele din trafic si la ceilalti participanti de pe sosea.
 6. Fa-ti un obicei din a folosi semnalizarea de fiecare data cand faci un viraj, chiar daca esti in zone mai putin circulate.
 7. Antreneaza-ti autocontrolul si nu te lasa enervat de ceilalti din trafic. Daca cineva te grabeste, mai bine ii faci loc lui sa plece si tu iti vezi de drumul tau mai departe.
 8. Nu raspunde la provocarile din trafic de genul competitiilor „cine pleaca primul de la semafor”. Astea sunt jocuri ce pun viata in pericol.
 9. Asigura-te ca stai confortabil la volan pentru a iti pastra toata atentia in trafic.

Daca se intampla sa ai nevoie de servicii de remorcari auto in Bistrita, atunci suna de urgenta la 0744 843 976.

   Site realizat de iceDesign.ro                     Site gazduit de iceHost.ro

tractari auto, tractari bistrita, tractare, tractari camioane, remorcare, platforme auto, tractare auto, tractari non stop, asistenta rutiera, tractari craciun, tractari nasaud, remorcari auto, remorcari camioane, tractam oriunde, tractari autocare, tractari utilaje, transport auto, tractari tihuta, recuperare auto, tractari cluj, tractari vatra dornei, tractari dorna, tractari piatra fantanele,tractari colibita