• (+40) 0744 843 976
  • (+40) 0766 837 907
  • ovidiucraciun72@yahoo.ro
  • NON-STOP!
  • 134

Un microbuz plin cu elevi a fost lovit de o autoutilitară pe Dealul Herinei

În urmă cu puțin timp, un microbuz plin cu elevi a fost luat în plin de o autoutilitară înmatriculată în Mureș. Accidentul s-a produs pe DN15 A, pe Dealul Herinei. Din fericire nimeni nu a fost rănit.
dealulherineiacc-7Accidentul s-a produs în această dimineață, pe DN15 A, pe Dealul Herinei. Microbuzul în care se aflau peste 10 elevi, adolescenți, venea din Lechința și se îndrepta spre Bistrița.
Din sens opus venea o autoutilitară înmatriculată în județul Mureș. Se pare că, într-o curbă periculoasă, șoferul autoutilitarei a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a lovit microbuzul școlar.
La locul accidentului au apărut și echipajele medicale, însă din fericire, în urma accidentului nimeni nu a fost rănit. Mai mult, adolescenții din microbuzul școlar au coborât din mașină și au dat o mână de ajutor pentru repornirea autoturismului.

   Site realizat de iceDesign.ro                     Site gazduit de iceHost.ro

tractari auto, tractari bistrita, tractare, tractari camioane, remorcare, platforme auto, tractare auto, tractari non stop, asistenta rutiera, tractari craciun, tractari nasaud, remorcari auto, remorcari camioane, tractam oriunde, tractari autocare, tractari utilaje, transport auto, tractari tihuta, recuperare auto, tractari cluj, tractari vatra dornei, tractari dorna, tractari piatra fantanele,tractari colibita